تاريخ : یکشنبه سی ام آبان 1389 | 11:46 | نویسنده : Vahid&Saeed
                                                     شیرینی تارت

               [تصویر: bita06534---4.jpg]

طرز تهیه خمیر تارت
آرد :250 گرم
کره: 125 گرم
تخم مرغ: 2 فقط زرده آن
شیر :کمی در صورت لزوم
شکر :80 گرم
شکر وانیل: یک بسته کوچک حدود 8 یا 7 گرم هست
نمک: به میزان خیلی کم

                                                     دستور پخت

کره را آب کنید البته داغ نکنید بگذارید بیرون از یخچال تا کاملا نرم شود و بعد با آرد خوب ورز دهید بعد دو زرده تخم مرغ را اضافه کنید و به همین ترتیب دیگر مواد را خمیر را خوب ورز دهید تا آنجائی که به دستتان نچسبد و یک گلوله خوب درست شود اگر خوب بهم نچسبیدند کمی شیر اضافه کنید و بعد بصورت گلوله در بیاورید و با وردنه روی میز کار پهن کنید قالب های تارت شیر به اندازه کوچک هستند قالبهایتان را با خمیر پوشش دهید و با چنگال ته خمیر را کمی سوراخ کنید و درون فر قرار دهید تا زمانی که به شگل بالا در بیایند حدود شاید 10 دقیقه و یا کمی بیشتر

مواد لازم و طرز تهیه کرم تارت
در اینجا من 8 تارت درست کردم با توجه به تعداد تارت هایی که میخواهید درست کنید مواد را کم و زیاد کنید
در واقع من این اندازه رو تقریبی مینویسم چون دقیقا به خاطر نمی ارم چقدر مواد اضافه کردم ولی دستورش اینه
شکر :100 گرم
وانیل: شکری 1 بسته کوچک
نشاسته ذرت :1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ :2 عدد زرده آن
آب میوه: نصف لیوان
توجه کنید هر آب میوه ایی که دوست دارید میتوانید اضافه کنید
آب نصف لیمو البته نه خیلی ترش
در ظرف کوچکی ترجیحا استیل شکر و آب میوه و دو زرده تخم مرغ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا آب شود البته وانیل شکری هم همینطوردقت کنید حرارت زیاد نباشد و شما باید با هم زن دستی مرتب هم بزنید در ظرف کوچکی جداگانه کمی از آب میوه خود را با یک قاشق نشاسته ذرت مخلوط کنید با قاشق خوب بهم بزنید تا پودر نشاسته باز بشه و مایع رقیقی درست بشه و بعد کم کم در مایعی بریزید که روی حرارت می باشد و همینطور مرتب هم بزنید تا در نتیجه کرم مورد نظر بدست بیاد دقت کنید نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت یک مایع رقیق و یکدست حاصل این عملیات می باشد.بعد از اینکه خمیر های تارت درون فر پخته شدند از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شوند و بعد بلا فاصله کرم ها را درون تارت ها بریزید بگذارید کمی سرد شوند و بعد تمشک هایتان را بچینید روی کرم و در اینجا م کمی ژله توت فرنگیروی تمشک ها می ریزیم و برای تزئین ان از پودر نارگیل و پسته وهلاای های بادام استفاده کنید تارت ها را وقتی اماده شدند بگذارید کناری تا کمی سرد شوند



  • ایران آرت
  • قالب وبلاگ